Dü’de Tübitak’ın Burs Ve Destek Programları Tanıtıldı

Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu’nun (TÜBİTAK) akademisyenler ile öğrencilere yönelik burs ve destek programlarının bilgilendirme...

Dü’de Tübitak’ın Burs Ve Destek Programları Tanıtıldı
Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu’nun (TÜBİTAK) akademisyenler ile öğrencilere yönelik burs ve destek programlarının bilgilendirme toplantısı yapıldı.

DÜ Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı uzmanlarından Melih Güneş, lisans, lisansüstü ve doktora burs ve destek programları, bilimsel etkinliklerin desteklenmesi, konuk araştırmacılara verilen destekler konusunda bilgi vererek uygulamalar, içerikleri ve bunlara nasıl ve hangi şartlarda başvurulacağı hakkında bilgiler paylaştı. Toplantıda ayrıca, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrenciler bilgilendirilerek, TÜBİTAK 2 bin 211 yurt içi doktora burs programı mevcut burs programında yeni burs türleri, genel doktora bursu, öncelikli alanlar doktor bursu, sosyal bilimlere geçiş doktora bursu ve sanayi doktora bursu tanıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 00:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER