Efsane Kaleci Kahraman'ın Mutlu Günü

Diyarbakırspor’un efsane kadrosunda yer alan kaleci Kahraman Bozkurt’un küçük kızı Duygu, görkemli bir düğün tören ile evlendi.

Efsane Kaleci Kahraman'ın Mutlu Günü
 Diyarbakırspor'un efsane kadrosunda yer alan kaleci Kahraman Bozkurt'un küçük kızı Duygu, görkemli bir düğün tören ile evlendi. Duygu Bozkurt, hayatını iletişim sektöründen Sadık Kalender ile birleştirdi.

Türkiye liglerinde bir ilki gerçekleştirerek 3. Lig'den 2. Lig'e, buradan da 1. Lig'e çıkma başarısını gösteren Diyarbakırspor'un efsane kadrosunda yer alan kaleci Kahraman Bozkurt, küçük kızı Duygu'yu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Babası gibi sporcu olan Duygu Bozkurt, bir süre önce nişanlandığı Sadık Kalender ile dünya evine girdi. Oldukça kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı Duygu ve Sadık Kalender'in düğün töreni, oldukça görkemli geçti. Gelinin babası Kahraman ile annesi Mehtap Bozkurt, küçük kızlarının mutluluğunu davetlilerin yanı sıra yakın dost ve akrabaları ile paylaştı. Açık havada yapılan düğün töreninde davetliler, geç saatlere kadar gelin ve damat ile birlikte eğlendi. Büyük kızı Özlem'den sonra küçük kızı Duygu'yu da evlendiren Kahraman ile eşi Mehtap Bozkurt, düğünün sonlarında duygulu anlar yaşadı.

Diyarbakırspor 1975-76 sezonunda bulunduğu 3. Lig'de şampiyon olarak 2. Lig'e yükselmiş, aynı kadro ile 1976-77 sezonunda da 2. Lig şampiyonu olarak takımı 1. Lig'e yükseltmişti. Türkiye liglerinde eşine ender rastlanır bu başarıyı gösteren yeşil-kırmızılı bu efsane kadroda yer alan tüm sporcular, hala Diyarbakır ve Diyarbakırsporluların hatıralarında önemli bir yer tutuyor. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER