EŞ BAŞKAN FIRAT ANLI'DAN OFİS YERALTI ESNAFINA ZİYARET

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Yenişehir ilçesi Ofis Yeraltı Çarşısı esnafını ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Anlı, çarşı girişlerinin yeniden düzenleneceğini açıkladı.

EŞ BAŞKAN FIRAT ANLI'DAN OFİS YERALTI ESNAFINA ZİYARET
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, merkez Yenişehir ilçesi Ofis Semti’ndeki Yeraltı Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Yenişehir Belediyesi Eş Başkanı Selim Kurbanoğlu, meclis üyeleri ve daire başkanlarının da katıldığı ziyarette Anlı, çarşıdaki işyerlerini gezerek, esnaflarla sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.

Anlı: Ofis Semti yeniden canlanacak

Esnafların yeraltı çarşısı girişlerinin düzeltilmesi ile ilgili taleplerinin en kısa zamanda yapılacağını açıklayan Anlı, "Kaldırım çalışması, aydınlatma ve sanatsal etkinlikler ile Ofis Semti yeniden canlanacak." dedi. Hafif Raylı Sistem Projesi’nin Ofis’i canlandıracağını; ama hükümetin onay vermemesi nedeniyle çalışma yapılamadığına dikkat çeken Anlı, Rızvanağa Caddesi'nin Batıkent'e bağlanması ile trafik akışının düzenleneceğini, Yaşar Kemal (Ekinciler) Caddesi'nde kaldırımların genişleyeceğini, esnafın daha rahat edeceğini kaydetti. 
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER