Eş Başkanlardan Newroz Halk Koşusu’na davet

Belediye Eş Başkanı Gültan Kışanak ile Fırat Anlı, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Newroz Halk Koşusu’na tüm kent halkını katılmaya çağırdı. Newroz etkinlikleri kapsamında düzenlenen koşuya binlerce kişinin katılması bekleniyor....

Eş Başkanlardan Newroz Halk Koşusu’na davet
 Newroz etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Halk Koşusu, hafta sonu yapılacak. Belediyemiz Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen Newroz Halk Koşusu, 15 Mart Pazar günü saat 15.00’da Keçi Burcu’ndan başlayacak, Sümerpark’ta sona erecek.   

Belediye Eş Başkanlarımız ile çok sayıda kurum ve kuruluşun temsilcisinin de katılmasının beklendiği koşu için hazırlıklar tamamlandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Eş Başkanımız Gültan Kışanak ile Fırat Anlı, geçen yıl ilk defa gerçekleştirilen Amed Newroz Maratonu ve Halk Koşusu’nun, bu yıl ikincisinin düzenleneceğini belirterek, halka katılım çağrısında bulundu.

Koşunun 15 Mart’ta saat 15.00’da Keçi Burcu’ndan başlayıp Sümerpark önünde sona ereceğini kaydeden Eş Başkanlar, koşunun sonraki yıllarda uluslararası maratona dönüştürüleceğini belirttiler.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER