GABB Üyelerine Eğitim Semineri Başladı

GABB'a üye belediyelerin atanmış ve seçilmiş yöneticilerine Büyükşehir Belediyesi iç denetçileri tarafından eğitim verildi.

GABB Üyelerine Eğitim Semineri Başladı
 

Diyarbakır Liluz Otel'deki eğitim seminerinin başında kısa bir konuşma yapan GABB Genel Sekreter Vekili Metin Akdeniz, GABB'ın Türkiye Belediyeler Birliği ile üye belediyelerin seçilmiş ve atanmış çalışanlarına eğitim verilmesi yönünde protokol imzaladığını bildirdi. Dört yıldan bu yana eğitimlerin sürdürüldüğünü belirten 2 gün çalışanlara, son gün de meclis üyelerine yönelik olarak eğitim programı planladıklarını belirten Aydeniz eğitim programının Büyükşehir Belediyesi'nin uzman ve yöneticileri tarafından verileceğini kaydetti.


Aydeniz iki günlük eğitimin Kamu Mali Yönetimi, Harcama Belgeleri Yönetmeliği, 2886 sayılı ihale kanunu, doğrudan temin yöntemi ve 4734 sayılı kanunla belirlenen, ihale, yöntem ve süreçleri üzerine olacağını belirtti. Aydeniz, Meclis üyeleri içinde de, İktisat komisyonları ve özel olarak da denetim komisyonunun çalışma düzen ve uygulamalarına ilişkin olacağını sözlerine ekledi.

Daha sonra kısa bir sunuş yapan Büyükşehir Belediyesi'nin iç denetçileri Fesih Çapar ve Ekrem Yeşil eğitimlere başladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER