GİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI TANZER POLAT YILMAZ'DAN DARBE GİRİŞİME TEPKİ

GÜİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI TANZER POLAT YILMAZ'DAN DARBE GİRİŞİME TEPKİ

GİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI TANZER POLAT YILMAZ'DAN DARBE GİRİŞİME TEPKİ
 Saygıdeğer Basın Mensupları,

Yakından izlediğiniz üzere 15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizde hiçbirimizin tanık olmak istemeyeceği düzeyde çirkin olay ve durumlarla karşı karşıya kalınmıştır.

Halk iradesinin önüne geçerek yönetimi ele geçirme hedefiyle kurgulanan senaryoların toplum nezrinde karşılık bulamadığı çok açık şekilde görülmüştür. Unutulmaması gerekir ki darbe yönetimlerinin günümüz Türkiye'sinde yeri ve geçerliliği yoktur. Güneydoğu Girişimci İş Adamları Derneği olarak bu tip girişimlerin karşısında olmakla birlikte,ülkenin benzer durumlarla tekrar karşılaşmamasının, demokrasimizin gelişmesiyle yakından ilintili olduğunu düşünüyoruz. Tam demokratik bir ülkede bırakınız darbe yapmak, bunu aklından geçirecek cesareti bulmak dahi olanaksızdır. Siyasetin, ülke yönetiminde şeffaflığı, hukukun özgürlüğünü ve demokrasiyi hakim kılması her zamankinden daha zaruri ve hayatidir.

Cumhuriyet tarihinindeki bu kara gecenin gelecekte bir kez daha yaşanmaması umut ve dileğiyle tüm ülkeye geçmişler olsun diyor, saygılar sunuyorum.

Tanzer Polat Yılmaz
Güneydoğu Giad
Yönetim Kurulu Başkanı

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER