Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği Hizmete Girdi

Diyarbakır'da faaliyet gösteren iş dünyası, yöneticiler, muhtelif sektörlere mensup yöneticiler ve üniversite öğrencileri yeni bir dernek çatısı altında buluştular.

Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği Hizmete Girdi
 Derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi veren kurucu başkanı Serkan Barut, 'sosyal sorumluluk projelerimizi hayata geçirmek isteyen bir dernek olarak, geniş halk kitlelerine hitap eden, vizyonel bakış açısıyla hareket eden bir dernek olacaklarını belirtti.


Derneğin kurucuları Serkan Barut, İsmail Ceylan ve Mahmut Yıldızhan ile yapmış olduğumuz görüşmede dernekle ilgili olarak şunları söylediler:

"Genelde Türkiye'nin ve ülke sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın, Anayasamızın öngördüğü kanun esasları doğrultusunda, özel de ise Diyarbakır'ın ve Diyarbakır'da yaşayan vatandaşlarımızın, eşit, demokratik ve planlı bir düzen içinde kalkınarak, sosyo-ekonomik, ticarî, sınai, eğitim ve kültür düzeyinin gelişmesine aracı olmak, sermaye, teknoloji, fikir alış verişi ve koordinasyonu sağlamak ve bu konularda aktif olacak, kendine öz güven duyan, güvenilen, her türlü riskleri üstlenebilen, üretken, cesaretli, iyimser ve entelektüel, lider, başarıya odaklanmış ve yeniliklere açık yenilikçi lider girişimcilerin yetişmesine, İş hayatındaki gelişmeleri izlemek ve bu konudaki tecrübe görüş ve fikirlerin yayılmasını sağlamak hedefindeyiz. Ayrıca, girişimciliğin gelişmesine ön plana çıkmasına katkı sağlamak, kişisel ve meslekî gelişmelerine yardımcı olmak, Girişimci ve lider kişilerin, toplumun kültürel, sosyal ve ekonomik düzeyinin gelişmesine katkıda bulunmalarını sağlamak, özel, kamu ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliği ve yardımlaşmayı sağlamak amacı ile kurulan derneğimiz çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacak.

Vizyoner Liderler Yetiştirmek

Kurulduğu gibi sosyal etkinliklerinde Diyarbakır valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile birlikte Çocuk ve Kız Yetiştirme Yurdunda Gerçekleştirdiğimiz Renkli Kuş Çocuk Tiyatrosu ve ardından düzenlediğimiz sinema etkinlikleri ile hız kesmeden devam etmekteyiz. Buna ek olarak yakın zamanda eğitim, zirve, seminer etkinliklerimiz olacak. Aynı zamanda donanımlı, birikimli, çevresine ve memleketine faydalı bireyler yetiştirmek, vizyonel bakış açısıyla sorunların kalıcı ve köklü çözümlere kavuşmasını hedefleyecek lider özellikleri olan insanlar yetiştirmeyi hedefliyoruz"

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER