Güneydoğu GİAD Ziyaretlerine Devam ediyor

Henüz yeni kurulan Güneydoğu Giad kurum ve STK ziyaretlerine devam ediyor. Daha önce İl Valisi, İl Emniyet Müdürü’nü ziyaret eden dernek yöneticileri bu günde Cumhuriyet Baş Savcısı Ramazan Solmaz ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Sayar’ı makamlarında ziyaret etti.

Güneydoğu GİAD Ziyaretlerine Devam ediyor
 Dernek Başkanı Tanzer Polat Yılmaz ve beraberindeki kalabalık heyet önce Cumhuriyet Baş Savcısı Ramazan Solmazı makamında ziyaret edip Güneydoğu Giad ve kuruluş amacı hakkında bilgi verirken Baş Savcı Ramazan Solmaz ise Derneğin ziyaretinden ve kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra Güneydoğu Giad heyeti Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar’ı makamında ziyaret etti. Ekonomi ve Bölge ticareti ile ilgili yapılan sohbetin ardından Dernek Başkanı Tanzer Polat Yılmaz önümüzdeki dönem projelerini paylaşarak Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği halinde yeni çalışmalara imza atmak istediklerinin altını çizdi. Dernek başkanı Yılmaz kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam edeceklerini kentin dinamikleri ile birlikte bu bölgenin ve kentin kalkınması için mesai harcayıp somut işlerin paydaşı olmak istediklerini de belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2015, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER