'Hüda-Par'dan Gültan Kışanak'a tehdit' iddiası

Hüda-Par Diyarbakır İl Başkanlığı'nın Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak’ı tehdit ettiği iddia edildi.

'Hüda-Par'dan Gültan Kışanak'a tehdit' iddiası
 Hüda-Par Diyarbakır İl Başkanlığı,Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak’ı, “Karikatür krizinden ders almanız gerekirdi” ifadelerini kullanarak tehdit ettiği iddia edildi.

KIŞANAK'A TEHDİT İDDİASI

IMC TV'nin sitesinde yer alan habere göre
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak’ın katıldığı bir sergide IŞİD’in Ezidi kadınlara yönelik zulmü bir mizansenle anlatılmış, Hüda-Par bu gösteriye tepki göstermişti. Tepkilerin ardındanDiyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bir açıklama yapmış ve çarşaflı kadınlara hakaret edildiği iddialarının gerçek dışı olduğunu vurgulamıştı.


HÜDA-PAR'IN DİYARBAKIR
BELEDİYESİ'NE YANITI


Haberde,
 DiyarbakırBüyükşehir Belediyesi'nin, Kışanak’ı hedef gösteren çevrelerin çarşafı bahane ettiğini ve IŞİD zulmünün destekçiliğini yaptıklarını ifade etmesinin ardından Hüda-Par'ın “İslam aşığı halkımız bu hain işbirlikçilere gereken ve anlayacağı dilden cevap vermesini bilir” dediği iddia edildi.

İddiaya göre, Hüda-Par, tehdit açıklamasında El Kaide’nin üstlendiği ve 12 kişinin katledildiği Paris’teki Charlie Hebdo saldırısıyla gözdağı verdi.
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 19:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER