HÜDAPAR'dan Tahir Elçi'nin Ailesine Taziye Ziyareti

HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır İl Yönetiminden oluşan bir heyet Tahir Elçi'nin taziyesine katıldı.

HÜDAPAR'dan Tahir Elçi'nin Ailesine Taziye Ziyareti
 HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ve partililerinden oluşan bir heyet, Diyarbakır merkez Sur ilçesinde yaşanan çatışmalı ortamda arada kalarak hayatını kaybeden Diyarbakır BARO BaşkanıTahir Elçi'nin taziyesine katıldı.

Tahir Elçi'nin yakınlarına başsağlığında bulunan HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz, Elçi ailesinin acısının büyük olduğunu ve kendilerinin çok bunu iyi anladıklarını belirterek, "İnşallah bu son olur ve bu memleket daha fazla acılar yaşamaz. Dileğimiz, devletin bir an önce failleri bularak ortaya çıkarmasıdır. Umarız, Tahir'in vasiyeti yerine gelir ve bu çatışmalar son bulur. Çatışmaların son bulması için çağrı yaptığı bir anda kurşunların hedefi haline gelerek hayatını kaybetmesi hepimizi çok üzmüştür. Allah sabırlar versin" temennisinde bulundu.

Taziyede bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Anlı ile de tokalaşarak ayaküstü kısaca konuşan Yılmaz, yaşanan durumdan duydukları üzüntüyü dile getirdi

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER