İçten'den Öğrencilere Ziyaret

Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, araçlarının şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan öğrencileri ziyaret etti.

İçten'den Öğrencilere Ziyaret
 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, okul çıkışı evlerine dönerken içinde bulundukları servis aracının şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan öğrencileri ziyaret etti.

Dün eski Hani yolunda meydana gelen trafik kazasında yaralanan 10 öğrenciyi tedavi gördükleri hastanede ziyaret eden İçten, taşımalı eğitim hizmeti veren servis aracının kaza yapmasının üzüntü verici olduğunu söyledi. İçten, "Servis aracında bulunan 10 öğrenci ve şoför kaza sonucu yaralandı. Kaza yapan öğrencilerden iki kişinin durumu ağır olmaktadır. Yoğun bakım servisinde yatmaktadır. Allah'tan şifalar diliyorum. Konuyla ilgili hastane başhekimi, doktorlar ve ilçe milli eğitim müdürü, aile ile ilgilenmektedir. Hasta olan ve tedavi gören öğrencilerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bazı çocuklarımız taburcu edildi. Bir kısmı ayakta tedavi edildi. İki öğrencilerin durumu ağır olduğu için tedavi altında kalmaktır. Takip edeceğim süreci ve durumlarını. İki ağır yaralı olan öğrencilerimize göre şoförün durumu daha iyi olmaktadır. Soruşturma devam etmektedir. Olayın detayını öğrendikten sonra açıklık getireceğiz" dedi.

İçten, kaza yapan öğrencilerin ardından hastanede tedavi gören yaklaşık 100 Kobanili hastayı da ziyaret ederek sorunlarını dinledi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 23:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER