İşadamından Diyarbekirspor'a Moral Kahvaltısı

Diyarbakırlı İşadamı Ramazan Tanık, zorlu Derincespor maçı öncesinde tarihi Hasan Paşa Hanında Diyarbekirspor kafilecine kahvaltı verdi.

İşadamından Diyarbekirspor'a Moral Kahvaltısı
 Meşhur Kahvaltıcı Mustafa'da verilen kahvaltıya İşadamı Ramazan Tanık, kardeşi Recep Tanık, Diyarbekirspor Başkan Vekili Cemal Doğrul, Kulüp Basın Sözcüsü Saffet Azbay, Teknik Direktör Namık Altunsoy, yardımcı antrenörler ve futbolcular katıldı.

Ailece Diyarbekirsporlular


Samimi bir ortamda geçen kahvaltıdan sonra konuşan İşadamı Ramazan Tanık, aileceDiyarbakırspor sevdalıları olduğunu ve çocukluğundan beri Diyarbakırspor maçlarını takip ettiğini belirterek, "Bilindiği üzere Diyarbakırspor'umuz amatör lige düştü. Ancak onun izinden devam eden bir Diyarbekirspor var. Zaten o yeşil kırmızılı renkleri sahada gördüğüm zaman aklıma bir iki harfi değişen takımın ismi gelmiyor bile. Takımımızın bu hata lig 2'ncisi olan Derincespor ile çok önemli bir maçı var. Ben de futbolcu kardeşlerime moral vermek, bu kent halkının daima onların yanlarında olduğunu göstermek adına kendilerine bir kahvaltı vermek istediğimi yöneticilere bildirdi. Sağ olsunlar bu teklifimizi geri çevirmediler. Burada Diyarbekirspor camiası ile beraber bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu hafta Derincespor'u yenerek son haftalardaki çıkışımızı sürdürürüz. Galibiyet konusunda bu takıma olan inancım ve güvenim sonsuzdur" dedi.


Güzel bir dayanışma örneği

Daha sonra söz alan Diyarbekirspor kulüp basın sözcüsü Saffet Azbay, kulübün halk tarafından sahiplenmesi ve desteklenmesi açısından bu tür organizasyonları son derece anlamlı bulduğunu söyledi. Desteklerinden dolayı İşadamı Tanık'a teşekkür eden Azbay, "Hemşerimiz Ramazan Tanık bugün bizleri kahvaltıda ağırlayarak halk ile takım arasında örnek bir davranışta bulundu. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlar takım ve halkı daha da bir birine yakınlaştırıyor. Bu bakımdan önemsiyoruz" dedi.

Planlar galibiyet üstüne kurulu


Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy da, zorlu Derincespor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Derincespor'un lig 2'ncisi olduğunu anımsatan Altunsoy, "Çok iyi bir takım ile oynayacağımızın farkındayız. Yine kazanmak zorunda olduğumuz bir karşılaşma olacak. Ancak, bu takımı yenerek gücümüzü ortaya koymak istiyoruz. Neticede şampiyonluğa oynayan bir takımız. Rakibimizi yenerek hem son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek hem de rakibimize ikili averaj konusunda üstünlük sağlamak istiyoruz. Takımda önemli eksiklerimiz bulunmuyor. Maç gününe kadar bütün eksiklerimizi tamamlayıp maça en ideal kadromuzu sürmeyi ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf olmayı planlıyoruz" dedi.

Yeşil kırmızılı kafile kahvaltıdan sonra Ulucamiyi gezdiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER