İŞYERİ YIKILAN YÜKSEL: BELEDİYE BENDEN RÜŞVET İSTEDİ İDDİASINDA BULUNDU

Diyarbakır'da Veysi Yüksel, "Belediye görevlileri benden rüşvet istedi. Rüşvet vermediğimiz için iş yerimizi yıktı." iddiasında bulundu.

İŞYERİ YIKILAN YÜKSEL: BELEDİYE BENDEN RÜŞVET İSTEDİ İDDİASINDA BULUNDU
 Diyarbakır'da Sabah iş yerine gittiğinde büfesinin yıkıldığını gören Veysi Yüksel, "Belediye görevlileri benden rüşvet istedi. Rüşvet vermediğimiz için iş yerimizi yıktı" iddiasında bulundu.
Diyarbakır-Silvan karayolu üzerinde Sadi Köprüsü altında yaklaşık 70 bin lira maliyetle büfe açan Veysi Yüksel adlı vatandaş, Sabah iş yerine gelince şok geçirdi. İş makineleri yardımı ile büfesi yıkılan Yüksel, durumu polise bildirdi. Daha sonra belediyeye giden Yüksel, sonuç alamadan dönmek zorunda kaldı.

Belediye yetkililerinin, büfeyi yıkıp, içinde bulunan hayvanları telef ettiğini kaydeden Yüksel, "Ayrıca dükkanımızın etrafına ektiğimiz ağaçlarda köklerinden kesildi. İş yerimiz daha önce birkaç defa yine yıkılmıştı. Seçimden önce belediye yetkilileri ile görüştük ve kendileri bize burada büfe açıp çay satmanın bir sorun olmayacağını belirtti. 70 bin liraya yakın para harcayıp tekrar büfeyi açtık. Geçtiğimiz günlerde belediyeden birkaç kişi geldi. Rüşvet istediler. Paramız yoktu veremedik. Sabah geldiğimizde büfe yıkılmıştı. Belediye bizim gibi garibanlara yardım edeceğine malımıza zarar veriyor" dedi.

BELEDİYE: "RÜŞVET İDDİALARI ASILSIZ"

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise, rüşvet iddialarının asılsız olduğu belirtilerek, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Silvan yolu üzerinde bulunan Sadi Köprüsü altında bulunan 3 kafeteryayı Sabah saatlerinde yıktı. Mardin yolu üzerinde bulunan kaçak yapılara ve büfelere tebligat göndererek 15 gün süre tanındı. Bu sürenin ardından kafeler boşaltılmadığı takdirde yıkımı gerçekleştireceğiz. Dicle Vadisi'nde bulunan tüm kaçak yapılar yıkılacak, yapımına da engel olunacak" denildi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER