Jandarma Cinayet Aleti Ararken, Cephanelik Buldu

Diyarbakır'da, jandarma geçtiğimiz Eylül'de meydana gelen adam öldürme ve yaralama olayında kullanılan suç aletleri ele geçirdi. Suç aletleri, cephaneliği andırdı.

Jandarma Cinayet Aleti Ararken, Cephanelik Buldu

 'da, 2014 yılının  ayında yaşanan adam öldürme ve yaralama olayında kullanılan suç aletleri ele geçirildi. Arazideki aramaların ardından ele geçirilen suç aletleri, cephaneliği andırdı.

ARAMA FAALİYETİ YAPILDI

'nden yapılan açıklamada, 'nca, Bağlar ilçesi Karahan köyünde iki aile arasında 4  2014 tarihinde meydana gelen kasten öldürme ve yaralama olayında kullanılan suç aletlerinin ele geçirilmesine yönelik olarak adli makamlardan alınan arama kararına istinaden arama faaliyeti gerçekleştirildiği belirtildi.

ADETA CEPHANE ELE GEÇİRİLDİ

Açıklamada, "Bağlar ilçesi Karahan köyünde 2 farklı mahallede icra edilen arama faaliyetine zırhlı araçlar desteğinde  özel harekat timleri, bomba ve mayın arama köpeği, Bağlar İlçe  Komutanlığı ekipleri ile KOM ekipleri birlikte katılmış olup arama faaliyeti eş zamanlı olarak 12 noktada icra edilmiştir. İcra edilen arama neticesinde, bomba ve mayın arama köpekleri Alaz-Ayfi ve Dere tarafından arazide taş yığınları arasına ve toprağa gömülü vaziyette, 1 adet kaleşnikof  tüfeği, 1 adet G-1 tüfeği, 1 adet Sten marka makineli tabanca, 1 adet otomatik av tüfeği, 3 adet kaleşnikof  tüfeği şarjörü, 2 adet G-1  tüfeği şarjörü, 219 adet 7.62 milimetre kaleşnikof  tüfeği fişeği, 125 adet 7.62 milimetre G-1  tüfeği fişeği, 1 adet tabanca şarjörü, 3 adet tabanca kılıfı, 1 adet kütüklük ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak adli ve mülki makamlara bilgi verilerek ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konulmuş olup, tahkikata devam edilmektedir. Halkımızın  ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER