Jandarma Ekibinden Hasta Annelere Jest

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli kadın astsubaylar, yeni doğum yapan kadınları ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı, hediyeler verdi.

Jandarma Ekibinden Hasta Annelere Jest
 Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli kadın astsubaylar, yeni doğum yapan kadınları ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı, hediyeler verdi.
Diyarbakır'da kadın astsubayların öncülük ettiği, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ramazan Rıza Barut ve eşi Hatice Barut'un da katıldığı etkinlik kapsamında kadın askerler, Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastalarla sohbet eden Albay Barut ve eşi, yeni doğum yapan kadınların Anneler Günü'nü kutladı. Heyet yeni doğum yapan anneler ile bir süre sohbet edip çeşitli hediyeler dağıttı.

Aileler de, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, böyle bir günde jandarmayı yanlarında gördükleri için çok mutlu olduklarını söyledi. 38 yaşında 8'inci çocuğunu dünyaya getirdiğini belirten Ayten Döl isimli kadın bir oğlunun Diyarbakır'da asker olduğunu, iki ay sonra da tezkere alacağını ifade ederek, kadın astsubayların kendilerini ziyaret edip, günlerini kutlamasından dolayı büyük mutluluk yaşadığını kaydetti.

Jandarma Bölge Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ramazan Rıza Barut ve eşi Hatice Barut ile beraberindeki kadın astsubaylarla birlikte anneleri ziyaret ettikten sonra Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Reha Sermet Uygun ve beraberindekilerle birlikte hastaneyi dolaşıp bilgi aldı. Jandarma heyeti daha sonra hastaneden ayrıldı. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2014, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER