Kalkınma Bakanı Yılmaz, AK Parti Sur ve Yenişehir İlçelerini Ziyaret Etti

Kalkınma Bakanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır için seçim beyannamesi hazırlayacaklarını söyledi

Kalkınma Bakanı Yılmaz, AK Parti Sur ve Yenişehir İlçelerini Ziyaret Etti
 Kalkınma Bakanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayıCevdet Yılmaz, Diyarbakır için seçim beyannamesi hazırlayacaklarını söyledi.

AK Parti Sur ve Yenişehir ilçe binalarını ziyaret eden Kalkınma Bakanı ve AK PartiDiyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, önce Sur ilçe binasını ziyaret etti. Parti başkanı Şafak Yontürk tarafından karşılanan bakan Yılmaz ardından Yenişehir ilçesine geçti. Burada da partililer ve ilçe başkanı Mürsel Kikizade tarafından karşılanan Bakan Yılmaz, tek tek partililerle selamlaştı. Bakan Yılmaz'a ziyaretlerinde AK Parti DiyarbakırMilletvekilleri Oya Eronat, Süleyman Hamzaoğulları, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Salim Ensarioğlu ve ilçe başkanları eşlik etti. Partililerle bir araya gelen Bakan Yılmaz, teşkilat mensuplarıyla görüştü.


"DİYARBAKIR İÇİN İSTİHDAMI VE ÜRETİMİ NASIL ARTIRACAĞIZ ONU DÜŞÜNECEĞİZ"Yenişehir ilçesinde konuşan Kalkınma BakanıCevdet YılmazYenişehir ilçesinin Diyarbakır'da yeni kurulan bir alan olduğunu söyledi. Bakan Yılmaz, "Esnaf diyebileceğimiz insanların yoğunluklu olduğu bir alandır. AK Parti'nin en çok oy aldığı ilçedir. Bu seçimlerde de çok şey bekliyoruz. Aynı zamanda teşkilat mensuplarında da desteklerini talep ediyoruz. İnşallah kendi rekorlarını kıracak güçlü bir şekilde 7 Haziran'da destek olacaktır.Huzur,barış ve demokratik şekilde geçmesinin temennisinde bulunuyoruz. Kimsenin kimseye baskı ve zorlama yapmadan herkesin kendi fikirlerini özgürce anlattığı bir ortam da seçime gitmeyi temenni ediyoruz. Kim bir insana baskı yapıyorsa eğer kendine güvenmiyordur demektir. Birine baskı yapılıyorsa eğer kendine güvenin yoktur. Baskı yapanlar temel ve insan haklarına aykırı davranıyorlar. Herkesin özgür iradesiyle seçime gittiği bir seçim olur. Sonuç ne olursa olsun saygı duyarız. Halk özgür iradesiyle sandığa gittiğinde bizi destekleyebilirde desteklemeyebilirde. İnanıyoruz ki kendimizi halka anlatırsak politikamızı ve demokraside yaptıklarımızı iyi anlatırsak 28 Şubat'larda Türkiye nerelere geldi" dedi.

Diyarbakır için özel bir seçim beyannamesi ilan edeceklerini dile getiren bakan Yılmaz, "Diyarbakır için proje hazırlıkları yapıyoruz. Yeni vizyon ve projeler ile Diyarbakır'ı nereye götürebiliriz. İstihdamı nasıl arttırırız. Daha çok üreten ve ticaret yapan bir il haline getiririz. Bunlarla uğraşacağız. Toplumla bunları paylaşacağız. Bu konularda parti mensupları da ilçe başkanlarına iletmelidir. Her seçim teşkilatlar için bir imtihandır. Yönetimimiz bu işin hakkını verecektir. Bunları yaptıktan sonra halkımızın bize desteği artacaktır" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2015, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER