Kariyer Merkezi, AB İş Sağlığı ve Güvenliği Forumunda

Türkiye'nin 20 farklı ilinden gelen 126 çalışan, işveren, akademisyenler ve gazeteciler İstanbul'da gerçekleştirilen AB İş Sağlığı ve Güvenliği Forumuna katıldı.

Kariyer Merkezi, AB İş Sağlığı ve Güvenliği Forumunda
 Türkiye'nin 20 farklı ilinden gelen 126 çalışan, işveren, akademisyenler ve gazetecilerİstanbul'da gerçekleştirilen AB İş Sağlığı ve Güvenliği Forumuna katıldı.


Foruma Diyarbakır ilinden Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi adına Uzman Abdullatif Tuncay katıldı. Üniversite- Sanayi işbirliğiyle STK'lar ve Odalarla işbirliği içerisinde olan, bu münasebet ile bu tür etkinliklere iştirak eden Kariyer Merkezi, AB Bilgi Merkezleri Ağı ile sürekli olarak koordineli bir şekilde çalışıyor.


Kariyer Merkezini temsilen bu tür faaliyetlere katılım gösteren Tuncay, Türkiye'nin sağlıklı bir gelecek inşa etmesi için İş Sağlığı ve Güvenliği hususunda AB'nin kriterlerini uygulaması ve bu alanda en iyi dünya standartlarını hızlı bir şekilde yakalaması gerektiğine vurgu yaptı.


Etkinlikte yer alan katılımcılar AB'nin iş sağlığı ve güvenliği alanındaki politikalarını, çalışma ve sendika haklarını ayrıca Türkiye'de iş sağlığı ve güvenliğinin gelişimini ele aldılar.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER