Kayapınar Engellileri Unutmadı

Kayapınar Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım çalışması başlattı. Görme engellileri için iz bantları bulunan çalışmasıyla 50 bin metrekare kaldırım döşenecek.

Kayapınar Engellileri Unutmadı
 Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2015 çalışma programı kapsamında alt yapısı tamamlanan yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım ve çalışması başlattı. Çalışmayla Mahabad Bulvarı üzerinde bulunan alanlar, Tekel çevresi, Lunapark ve Sanayi Sitesi'nin arka bölümlerine kaldırım çalışması başlatıldı.


Fen İşleri Müdürlüğü kaldırım çalışmasıyla ilgili verdiği bilgide,"Altyapı sorunu tamamlanan yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım çalışması başlatıldı. İki aylık bir çalışma yürütülecek. Çalışmayla 50 bin metrekare kaldırım yapılacak. Belediye olarak yaptığımız alt yapı ve üst yapı çalışmalarında halkın daha konforlu, kaliteli ve estetik açıdan her yaştan insanımız ve özellikle engellilerin kullanabileceği özellikle kaldırımların yapılmasına özen gösterdik. Engelli kaldırımları yapımında engelli kurum ve kuruluşlarla diyalogla çalışma programımızı belirledik"denildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER