Kayapınar STK'ların Görüş ve Önerileri Dinledi

Kayapınar Belediyesi, beş yıl içinde yapacağı hizmetlerin belirleneceği stratejik plan oluşturulma hazırlıkları kapsamında toplantı düzenledi.

 Kayapınar STK'ların Görüş ve Önerileri Dinledi
 Diyarbakır'ın Kayapınar ilçe Belediyesi beş yıl içinde yapacağı hizmetlerin belirleneceği stratejik plan oluşturulma hazırlıkları kapsamında sivil toplum kuruluşları, dernek, sendika ve oda temsilcilerin katıldığı toplandı düzenledi.

Kayapınar Belediyesi Cegerxwin Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi çok amaçlı salonda yapılan toplantıya Kayapınar Belediye Eş Başkanı Fatma Arşimet, ,Diyarbakır'daki sivil toplum kuruluşları, dernek, sendika, oda temsilcileri, belediyenin birim amirleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasına yapan Eş Belediye Başkanı Fatma Arşimet, kente yaşayan tüm bileşenlerin görüş ve önerileri kendileri için yol haritası olacağını belirtti. Arşimet,"Halk belediyeciliği siyasetimizin gereği belediyemizin yapacağı tüm çalışmaları halkın görüş ve önerileri önemsiyoruz. Bu amaçla ilçemize bağlı köylerde ve ilçe merkezinde yaptığımız halk toplantılarda görüş ve önerileri alıyoruz. Bu günde kentimizdeki bileşenlerle bir araya gelerek önümüzdeki beş yılda yapacağımız hizmetlerin belirlenmesi istişare edeceğiz. Bu kente yaşayan tüm kesimlerin onaylamadığı hiçbir hizmet ve kararı yaşama geçirmeyeceğiz. Gelen görüş ve öneriler doğrultusunda yol haritamızı belirleyeceğiz"şeklinde konuştu. Toplantı gelenlerin görüş ve önerilerini belirtmeleri sone erdi. 
Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER