KAYMAKAM KARTAL ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, Ofis semti esnafını ziyaret ederek, yapılan hizmetleri anlattı, esnafla ilçe hakkında yapılması gerekenler konusunda fikir alış verişinde bulundu.

KAYMAKAM KARTAL ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
 Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, Ofis semti esnafını ziyaret ederek, yapılan hizmetleri anlattı, esnafla ilçe hakkında yapılması gerekenler konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, vatandaşla sohbet edip sorunlarını yerinde görmek ve onlarla istişare ederek sorunlarına çözüm bulmak adına Ofis esnafı ile bir araya geldi. Beraberinde Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Sinan Tokdemir, İlçe Jandarma Komutanı Murat Uslu ve İlçe Müftüsü Şevket Dilmaç ile esnaflarla sohbet eden Kartal, esnafa göreve geldikleri günden bu yana ilçede yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı, onların sorun ve isteklerini dinledi. Kartal'ın ziyaretini memnun bir şekilde karşılayan Ofis esnafı ise, ilçede yapılan belediye hizmetlerini takdir ettiklerini belirtti. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2018, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER