Kışanak, Demirtaş'a Destek İstedi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak, ilçe belediye eş başkanları ve beraberindeki heyetle Canlı Hayvan Borsası’nda esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Kışanak, Demirtaş'a Destek İstedi
 Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak, ilçe belediye eş başkanları ve beraberindeki heyetle Canlı Hayvan Borsası'nda esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Kışanak, esnaftan Selahattin Demirtaş için destek istedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Sur Belediyesi Eşbaşkanı Seyit Narin, Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Eşref Güler, Kayapınar Belediyesi Eşbaşkanı Mehmet Ali Aydın, DBP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt ile birlikte Canlı Hayvan Borsası'nı ziyaret edip, esnafın sorunlarını dinledi. Hayvan Borsası'nda yapılan esnaf ziyaretinde sorunları dinleyen Kışanak, dile getirilen ulaşım sıkıntılarının en yakın zamanda çözüleceğini belirterek belediye otobüs güzergahlarının yeniden yapılandırılıp halkın hizmetine sunulacağını ifade etti. Kışanak ve beraberindekiler daha sonra Çarıklı Mahallesi esnafını ziyaret ederek Halkların Demokratik Partisi (HDP) Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın 8 Ağustos'ta Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda yapacağı mitinge davet edip Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek istedi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER