Kurbanoğlu: Kürtler Dilini De Kıblesini De İyi Bilir

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Eşbaşkanı Selim Kurbanoğlu, "Kürtler dilini de kıblesini de gayet iyi bilen bir halktır" dedi.

Kurbanoğlu: Kürtler Dilini De Kıblesini De İyi Bilir
 Diyarbakır'ın Yenişehir ilçe Belediye Eşbaşkanları Selim Kurbanoğlu, Ülkü Baytaş ve BDP Yenişehir ilçe örgütü 30 marta yapılan seçimlerin ardından İplik ve Kooperatifler Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Eşbaşkanlar yarın saat 13.00 de Newroz alanında gerçekleştirilecek olan Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılım için davetiye dağıttı.

Kutlu Doğum Haftasına değinen eş başkanlardan Selim Kurbanoğlu, "Bildiğiniz gibi yarın Peygamber Efendimizin anması vardır. Bugüne kadar bazı kesimler tarafından bu güzel dinimiz maalesef istismar edilmiştir. İnançlar kimselerin tekelinde olamaz. Herkes bilsin ki Kürtler dilini de kıblesini de gayet iyi bilen bir halktır. Yarın bu anlamlı günde barışın ve birlikteliğin temsilcisi olan Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) doğum günü kutlamasında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bu anlamlı günü Newroz alanında büyük bir coşkuyla kutlayacağız" dedi.

Ardından Eşbaşkanlar ve beraberindekiler Kutlu Doğum Haftası Davetiyelerini diğer mahallelerde de dağıtmaya devam edildi.
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER