Kuyumcu Faresi Kameralara Yakalandı

Diyarbakır’da bir kadının kuyumcuya girerek 2 bin lira değerinde Hint küpesi çalma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kuyumcu Faresi Kameralara Yakalandı
 Diyarbakır'da bir kadının kuyumcuya girerek 2 bin lira değerinde Hint küpesi çalma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre olay, önceki gün gerçekleşti. Bağlar ilçesinde bulunan Şahin Gold Kuyumculuk'a gelen bir kadın küpe ve yüzüklere bakmak istedi. Tezgahın üstündeki altınlara bakan kadın, kuyumcudan camekandaki altınları da çıkarmasını istedi. Kuyumcunun arkasını dönmesini fırsat bilen kadın, 2 bin lira değerindeki Hint küpesini çaldı.

Hırsızlığı sonradan fark eden kuyumcu işletmecisi Ahmet Şahin, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 yıldır ilk defa böyle bir olayın başına geldiğini söyledi. Şahin, "Kapalı bir bayanın böyle bir şey yapması hiç hoş bir davranış değil. İnsanların neden bu şekilde kirli işlere kalkıştığını anlamış değilim. İnsanlıktan çıkmış olmaları lazım böyle bir şeyi yapmak için. Her şey güvenlik kameralarımız da görünüyor zaten. Kapalı temiz bir bayandı. İnsanlık namına su verdim. Su şişesiyle görüş açımı kapatarak tezgahın üzerinde bulunan 2 bin lira değerinde altını çaldı" dedi.

HIRSIZLIK YAPAN KADINI İHBAR EDENE ÖDÜL

Hırsızlık yapan şahsın ihbar edilmesi durumunda, ihbar eden vatandaşı ödüllendireceklerini kaydeden Şahin, "Hırsızlık yapan bayanı tanıyan veya görenler bize ya da Bağlar Polis Merkezi'ne bildirirse kendilerine ayrı bir hediyemiz olacaktır. Böyle olaylar hepimizi üzüyor umarım kimsenin başına gelmez" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2014, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER