Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımıza bağlı Spor Şube Müdürlüğü’nün her yıl geleneksel hale getirdiği 3. Masa Tenisi Turnuvası, bu hafta sonu yapıldı....

Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi
 “Halkımız Masa Tenisi Turnuvası’nda Buluşuyor” sloganıyla düzenlenen turnuva, hafta sonu Sümerpark Ortak Yaşam Alanı kantin bölümünde yapıldı. Turnuvanın yapıldığı alan, masa tenisi resmi müsabakalarına uygun olarak düzenlendi.

Masa Tenisi Turnuvası’nda müsabakalar, büyükler (15 yaş üstü), küçükler (8-14 yaş arası) ve çiftler olmak üzere toplam üç kategoride gerçekleşti. Yapılan sportif faaliyette,  45’i kadın olmak 120 sporcu mücadele etti. Hafta sonu düzenlenen turnuvada tüm müsabakalar eleme usulü şeklinde yapıldı. Turnuva ikinci günde yapılan yarı final ve final maçlarıyla sona erdi. Turnuvada 6’sı spor eğitmeni ve 8’i hakem olmak üzere toplam 14 kişi görev aldı.

Kadın cinayetlerine dikkat çekildi

Yaşanan kadın katliamlarına ve yaklaşan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne dikkat çekmek amacıyla müsabakaların yapıldığı alana, “Kadına Yönelik Şiddeti ve Kadın Cinayetlerini Durduralım” yazılı pankart asıldı.

Turnuva sonunda büyükler kategorisi’nde Mehmet Şirin Çiçen birinci, Onur Ayık ikinci, Melek Ay’da üçüncü oldu. 8-14 yaş arası küçükler kategorisinde Azad Öztekin birinciliği, Kadir Dağdelen ikinciliği, üçüncülüğü ise Şeyhmus Gürbüz elde etti. Bu kategoride mücadele eden minik sporcuları aileleri yakından takip etti. Büyük bir çekişmeye sahne olan çiftler kategorisinde ise M. Şirin Çiçen ve Onur Yayık birinci, Nurullah Ay ve Fikret Ayak ikinci, Melek Ay ve Ebru Ekinci de üçüncü oldu.

Ödül verildi

Turnuvada dereceye giren sporculara, kupa, madalya ve 250 lira değerindeki hediye çekini Sosyal Hizmetler Daire Başkanımız Semra Kıratlı verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER