Muhtardan Seçmenlerine Jest

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan Yenişehir Mahallesi'nde 30 Mart yerel seçimlerinde muhtarlık yarışını kazanan Mehmet Demir, seçmenlerine gül ve çikolata dağıttı.

Muhtardan Seçmenlerine Jest
Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan Yenişehir Mahallesi'nde 30 Mart yerel seçimlerinde muhtarlık yarışını kazanan Mehmet Demir, seçmenlerine gül ve çikolata dağıttı.

Yenişehir Mahalle muhtarı olan Mehmet Demir, 15 bin seçmeni olan mahallenin yüzde 50 oyunu alarak 3 dönem üst üste muhtar seçildi. Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği Başkanı Türkan Gürler, seçmeni olduğu Mehmet Demir'e destek vermek amacıyla gül ve çikolata dağıtımına geldi. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Muhtar Mehmet Demir, 2004 seçimlerinden bu yana muhtarlık görevini yaptığını belirterek, 30 Mart seçimlerinde Yenişehir Mahalle sakinlerinin kendisini layık gördüğünden dolayı tekrar seçildiğini ifade etti. Demir, "Biz 4 aday bu seçime katıldık. Rakiplerim sağ olsunlar seçim yarışını kazasız belasız bitirdik. Yenişehir mahallesinde 15 bin oy var. Bu oyların yüzde 50'sini mahalle sakinleri benden yana kullandı. Biraz sonra beni seçtikleri için bir jest olarak mahalle sakinlerimize gül ve çikolata dağıtmayı düşünüyoruz. Sokağa çıkıp böyle bir şey düzenleyeceğiz. Bugüne kadar burada mühür parası ve herhangi bir ücret almadık bundan sonrada almayı düşünmüyoruz. Biz bir belediye değiliz, birey olduğumuz için elimizden gelen hizmetleri yapmaya çalışacağız. Seçim kampanyaları ve çalışmaları gibi vaatlerde bulunamayız ama elimizden geldiği müddetçe hizmet vereceğiz. Burada yas evi ihtiyacı olduğundan dolayı bugün ben Yenişehir halkına 'Yarın yas evi yaparım' deme şansım yok. Fakat bunun yapılması için Yenişehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'ni zorlarım. İnşallah bu 5 yıl içerisinde buraya yas yerini kurmayı düşünüyoruz. Yenişehir halkına beni seçtikleri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Mahalle sakinlerinden Servet Eğilli de, Mehmet Demir'i sevdiklerini belirterek, muhtarın herkesin işini bekletmeden hallettiğini kaydetti.

Yenişehir Mahallesi seçmeni olan Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği Başkanı Türkan Gürler de, Mehmet Demir'in 3 dönem üst üste seçildiğini hatırlattı. Gürler, "Mehmet Demir gibi başarılı bir muhtarın halkla olan teveccühü, sempatisini gördükten sonra bizde hem yanında olmak hem de seçmeni olarak görüşlerinden ve hizmetlerinden faydalanmak için yanındayız ve hepte yanında olacağız inşallah" diye konuştu.

Demir ve Gürler daha sonra vatandaşlara gül ve çikolata dağıttı. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER