Ninova Park'ta Araba Çekilişi Yapıldı

Diyarbakır’da bulunan Ninova Park’ta, 2’incisi düzenlenen araba çekilişinin kurası vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Ninova Park'ta Araba Çekilişi Yapıldı
 Diyarbakır'da bulunan Ninova Park'ta, 2'incisi düzenlenen araba çekilişinin kurası vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Noter huzurunda çekilen kurada araba HakanÖzbek isimli talihliye çıktı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park, çekilişlerle müşterilerini hediye yağmuruna tutmaya devam ediyor. 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara araba çekilişi hakkı tanıyan Ninova Park, noter huzurunda 2'inci arabayı yaptığı törenle sahibine ulaştırdı. Milli piyango ve noter huzurunda düzenlenen çekilişte Ninova Park'ta alışveriş yapan Hakan Özbek'e araba çıktı. Şanslı vatandaş arabanın anahtarını Kürt sanatçı Hozan Dino'dan aldı.

Ninova Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Salih Erdoğan, 2'inci çekilişlerini gerçekleştirdiklerini söyledi. Erdoğan, "Hozan Dino'nun katılımıyla günümüz şereflendi. Yine bir talihlimiz arabasına kavuştu. Bir diğer araba çekilişimizi 21 Mart'ta yapacağız. O gün de mutlu bir gün Nevruz kutlamalarının olduğu gündür. Ninova Park yönetimi olarak otomobil kampanyasından sonra yıl içinde diğer etkinliklerimiz devam edecektir. Tabi bu etkinlikler içinde yine sanatsal hareketler olacaktır. Ailelere ve çocuklara yönelik etkinliklerle yılımızı tamamlayacağız. Diyarbakır'da AVM konjektörü hızla yayılmakta. Rekabet artıyor. Biz bu rekabetin en önemli aktörlerinden birisiyiz. Sırayı kimseye vermemek için uğraşıyoruz. Diyarbakır halkına ne kadar hizmet edersek azdır" dedi.

Program, çekilişte araç sahibi olan Hakan Özbek'in, Kürt sanatçı Hozan Dino'dan aldığı anahtar ile sona erdi. Ninova Park yönetimi, bir sonraki araba çekilişinin 21 Mart'ta yapılacağını duyurdu. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2015, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER