ÖĞRETMENLER GÜNÜNE HALAYLI KUTLAMA..

Diyarbakır Bilfen Okulları’nın organize ettiği etkinliğe katılan eğitim emekçileri,halay çekerek ‘Öğretmenler Günü’nü kutladı. Okulun müzik öğretmeni Berivan Gültekin,güzel sesi ve yorumu ile geceye damgasını vurdu.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE HALAYLI KUTLAMA..
 Diyarbakır Bilfen Okulları’nın organize ettiği etkinliğe katılan eğitim emekçileri,halay çekerek ‘Öğretmenler Günü’nü kutladı. Okulun müzik öğretmeni Berivan Gültekin,güzel sesi ve yorumu ile geceye damgasını vurdu.

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL KUTLAMA

Eğitim emekçilerinden ‘Öğretmenler Günü’ne halaylı ve müzikli kutlama. Diyarbakır Bilfen Okulları’nın organize ettiği etkinliğe katılan eğitim emekçileri,halay çekerek ‘Öğretmenler Günü’nü kutlarken,ortaya renkli görüntüler çıktı. Gecede sahne alan öğretmenler şarkılar söyledi,halay çekti. Güzel sesi ve yorumu ile dikkat çeken müzik öğretmeni Berivan Gültekin,profesyonel sanatçıları aratmayan performansı ile geceye damgasını vurdu.

Prestij Otel’de yapılan etkinliğe Diyarbakır Bilfen Okulları’nda görev yapan öğretmenler ve çalışanlar katıldı. Okulun kurucusu iş adamı Ekrem Karakoç, amaçlarının aile ortamı oluşturarak eğitimde kaliteyi ve performansı artırmak olduğunu söyledi. Kendi alanlarında belli bir kaliteyi ve verimi yakalamış olan uzman eğitimcilerle çalıştıklarını belirten Karakoç,önceliklerinin para kazanmak değil insana yatırım yapmak olduğunu ifade etti.

 

‘Amacımız İnsana Yatırım Yapmaktır’

Karakoç,”Parayı her zaman kazanabilirsiniz,önemli olan insana yatırım yaparak toplumun geleceğini inşa edecek gençleri yetiştirmektir. Bizim için para kazanmak daima geri planda olup önceliğimiz insana yatırım yapmaktır. Bunu da kaliteli bir eğitim ve işini,seven,alanında uzman öğretmenlerle yapıyoruz,yapmaya da devam edeceğiz. Bu tür etkinliklerle öğretmenlerimiz arasında dayanışma ve birlikteliği artırarak motivasyonlarını daima yüksek tutmak istiyoruz” dedi.

Yemekli ve müzikli etkinliğe katılan öğretmenler, daha sonra hem halay çekti,değişik oyun havaları oynadı,hem de sahne alarak mini müzik esintileri sundu. Gönüllerince eğlenerek stres atan öğretmenler keyifli anlar yaşadı. Okulun müzik öğretmeni Berivan Gültekin,güzel sesi ve yorumu ile büyük alkış alırken,profesyonel sanatçıları aratmayan bir performans ortaya koydu. Gecede,Diyarbakır ve yöresel türküler seslendiren Eyvan Grubu ile bazı yerel sanatçılar da sahne alarak konukları coşturdu. Gecenin sonunda okul yönetimi tarafından öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2016, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER