Op. Dr. Ethem Bahri Anlı, görevine başladı.

Diyarbakır’ın Ergani İlçe Devlet Hastanesi’nde Mikail Yetmiş’ten boşalan yöneticilik ve başhekimlik görevine getirilen Op. Dr. Ethem Bahri Anlı, görevine başladı.

 Op. Dr. Ethem Bahri Anlı, görevine başladı.
 

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Devlet Hastanesi'nde Mikail Yetmiş'ten boşalan yöneticilik ve başhekimlik görevine getirilen Op. Dr. Ethem Bahri Anlı, görevine başladı.

Lice Halis Toprak Vakfı Devlet Hastanesi Yöneticiliği görevinden Ergani Devlet Hastanesi Yönetici ve Başhekimi görevine atanan Op. Dr Ethem Bahri Anlı, bölge hastanesi konumunda bulunan devlet hastanesinin sadece Ergani'deki vatandaşlara değil, çevre ilçelerden gelen hastalara da azami düzeyde sağlık hizmeti verebilecek düzeye gelebilmesi için azami gayret sarf edeceklerini söyledi. Devlet hastanesinin hak ettiği düzeye kavuşturulması için çaba sarf edeceklerini belirten Op. Dr. Anlı, "Öncelikle, bizden önceki yönetimlerin bugüne kadar verdikleri özverili hizmetler için çok teşekkür ediyoruz. Bu noktada özveri konusunda en iyi şekilde hizmet ederek, halkımıza layık olduğu en iyi sağlık hizmetini vermeye çalışacağız. Arkadaşlarla birlikte hastanemizi çok ayrıntılı olmasa da inceleme fırsatı bulduk. Hastanemizin bölge hastanesi konumunda olduğunu gözeterek, üzerimize düşen sorumluluğu azami şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Öncelikle eksik olan doktor, yardımcı sağlık çalışanı eksikliğimizi gidermek üzerinde yoğunlaşacağız. Sadece Ergani deki halkımıza değil, çevre ilçelerimizden gelen hastalarımıza da azami düzeyde sağlık hizmeti verebilecek düzeye gelebilmek için gayret sarf edeceğiz" dedi. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 19:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER