Polis, Kavga Eden Kazazade Yakınlarını Gaz Sıkarak Ayırdı

Diyarbakır- Mardin karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Polis, kazazedelerin yakınları arasında çıkan kavgayı gaz sıkarak ayırmak zorunda kaldı.

Polis, Kavga Eden Kazazade Yakınlarını Gaz Sıkarak Ayırdı
 Diyarbakır- Mardin karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazazedelerin yakınları arasında kavga çıktı.Polis kavgaya karışanları göz yaşartıcı gaz sıkarak güçlükle ayırdı.ü

3 KİŞİ YARALANDI

Kaza, Diyarbakır-Mardin karayolunun 10'uncu kilometresinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Diyarbakır yönünden Mardin'e giden 21 GC 679 plakalı araç kırmızı ışıkta geçince, Şanlıurfa karayoluna çıkan kavşaktan geçen 21 VE 773 plakalı araca yandan çarptı. Kazada her iki araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi ile Selahattin Eyübi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÖZ YAŞARTICI GAZ KULLANILDI

Kazayı duyunca gelen yaralı yakınları arasında kavga çıktı. Taraflar arasında çıkan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Trafik polisleri tekme ve yumrukla kavga eden gruba göz yaşartıcı gaz kullanarak müdahale etti. Polislerin güçlükle ayırdığı kazazade yakınları daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER