Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Bozan Açıklaması

"Tüm teşkilatlarımızda genel başkan yardımcılarımız ve Genel İdare Kurulu üyelerimizin katılacağı Çelikleşme ve Seçime Hazırlık Hamlesi çalışmalarını yapacağız"

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Bozan Açıklaması
 Saadet Partisi (SP) Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, "Tüm teşkilatlarımızda genel başkan yardımcılarımız ve Genel İdare Kurulu üyelerimizin katılacağı Çelikleşme ve Seçime Hazırlık Hamlesi çalışmalarını yapacağız" dedi.

SP Diyarbakır İl Başkanı Bozan, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, 12-14 Eylül'de 81 il ve 970 ilçede Çelikleşme ve Seçime Hazırlık Hamlesi çalışması yapacaklarını, bu çalışmanın Diyarbakır'da 14 Eylül'de olacağını söyledi.

"Milletimizin huzur ve saadetinin ve ülkemizin uluslararası arenada sözünün dinlenebilmesi için güçlü bir ekonomiye sahip olması gerekir" diyen Bozan, şöyle konuştu:

"Ülkemizin ekonomisi, çok kırılgan bir yapıya sahiptir. Mayıs 2013'te 2 milyon 420 bin olan işsiz sayısı 2014 yılı Mayıs ayında 2 milyon 727 bin olmuştur. İşsizler ordusuna 307 bin kişi daha katılmıştır. 24 yaş ve altı üniversite mezunlarındaki işsizlik oranının ise yüzde 30 olduğunu tespit etmiştir. İşsizlik fert ve ailesi için çok büyük bir sıkıntı olduğu gibi ülke için de en büyük sosyal sorundur. Bu sorunun, sıkıntının bir an önce çözülmesi gerekir." - Diyarbakır
Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER