Şampiyon Hebun Alipınarspor

Diyarbakır Süper Amatör Ligi'nin Bitmesine 5 hafta kala Hebun Alipınarspor matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyon Hebun Alipınarspor
 LİGİN BİTMESİNE 5 HAFTA KALA GARANTİLEDİ

Hafta sonu Seyrantepe spor tesislerinde karşılaştığı Yenişehir Belediyesporu 5-0 gibi farklı bir skorlar yenerek ligin bitmesine 5 hafta kala 2014-2015 futbol sezonunda yenilgisiz Diyarbakır Süper Amatör Futbol şampiyonluğunu ilan etti.

DERİ’NİN ÖĞRENCİLERİ ÇOK ATTI AZ YEDİ

Geçen sezon şampiyonluğu son haftalarda 1968 Diyarbakırspora kaptıran Hebun Alipınarspor sezon başında yeni bir yapılanmanın mükâfatını aldı. Teknik Direktör Mahmut Deri yönetiminde 21 maçta 20 galibiyet ve aldığı bir beraberlikle rakip kalelere 65 gol atarken kalesinde sadece 7 gol görebildi.

KAYA’ İLK ETAP TAMAM SIRA BARAJ MAÇINDA

Hebun Alipınarspor Kulüp Başkanı Berat Kaya", 2014-2015 futbol sezonunda ligin bitmesine beş hafta rekorlar kırarak şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bu başarıdan dolayı Başta Teknik Direktör Mahmut Deri, yardımcı Antrenörümüz Abdurrahman Eren ile sporcu kardeşlerimi gönülden kutluyorum"  dedi.

Kaya, ‘İlk etabı başarılı bitirdik, şampiyon olduk. Ama daha işimiz bitmedi. Sezon sonunda 1968 Diyarbakırspor ile baraj maçını oynayacağız. Tek hedefimiz rakibimizi devre dışı bırakarak Bölgesel ligde Hebun Alipınarspor ismini yaşatmak olacaktır’ diye konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER