ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle darbe girişiminde şehit düşen kolluk kuvvetleri ve vatandaşlar için Ulucami’de okutulan Mevlit etkinliğine katıldı, şehitler için Hatm-i Şerif duası etti.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU
 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitler için Mevlit okutuldu, hatim duası edildi. Sur ilçesi Ulu Cami'de gerçekleşen Mevlit ve Hatm-i Şerif duası etkinliğine Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, 16. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Barbaros Kasar, Diyarbakır Milletvekilleri Ebubekir Bal ile Oya Eronat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazına müteakiben gerçekleşen Mevlit ve Hatm-i Şerif duası programında Başkan Atilla ve beraberindekiler 15 Temmuz günü şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar için dua etti.

Başkan Atilla daha sonra, cami çıkışı vatandaşlarla sohbet etti, Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz şehitleri için kurulan yemek standında vatandaşlara yemek dağıttı.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2018, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER