SGK Yöneticilerinden Kışanak'a Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu Diyarbakır İl Müdürü Mehmet Delil, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'ı ziyaret etti.

SGK Yöneticilerinden Kışanak'a Ziyaret
 Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Diyarbakır İl Müdürü Mehmet Delil Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'ı SGK haftası nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundu.
SGK İl Müdürü Mehmet Delil, İl Müdür Yardımcısı M. Nasır Tunç, SGK Sağlık Müdürü Habibe Polat, şefler Şehnaz Kutlu, Erdal Kaplan, Mehmet Künili ve Oya Kayhan SGK Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'ı ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi idari işlerden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Zülfü Atlı da hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kışanak, kentin geleceğe taşınmasında herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirti ve "Bu kentte sosyal güvenlik sistemi şemsiyesi genişlemesinden mutluluk duyarız" dedi. Türkiye'de insanların çok büyük bir bölümünün güvencesiz çalıştığına işaret eden Kışanak, bu ciddi problemin üzerine gidilmesi gerektiğine işaret etti.

İl Müdürü Mehmet Delil de kaçak çalışmanın önüne geçmek için bir çok yasa çıkarıldığını belirtti. Delil, teşvik yasalarının kayıt dışı çalışmayı azaltan bir etki yarattığını söyledi. Delil, hafta boyunca kayıt dışı çalışmanın önlenmesi yönünde bir takım çalışmalar yaptıklarını anlattı.
Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2014, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER