Silvan’da 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ağır yaralandı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinden beşinci ölüm haberi geldi. Bir kahvehanenin tarandığı ilçede yaralanan 3 kişiden Mehmet Yavuz isimli yurttaş yaşamını yitirdi.

Silvan’da 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ağır yaralandı
 6. kez sokağa çıkma yasağının uygulandığı Silvan’ın üç mahallesinde yasak 7. gününde. Tekel, Konak ve Mescit mahallerindeki çatışmalar sürüyor.

Bugüne kadar 4 sivilin yaşamını yitirdiği ilçeden 3 sivilin daha yaralandığı bilgisi gelirken, yaralılardan birinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Dicle Haber Ajansı’nın aktardığı habere göre, yasağın geçerli olmadığı Feridun Mahallesi Diyarbakır Caddesi üzerindeki bir kıraathane tarandı. Tarama sırasında 45 yaşındaki Mehmet Yavuz, 44 yaşındaki Seyfettin Kurt ve 50 yaşındaki Abdulsamet Kesici adlı kişiler ağır yaralandı. Yaralılar Silvan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Mehmet Yavuz adlı kişi buradaki ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken yolda yaşamını yitirdi.

Yaralı diğer 2 kişinin ise Silvan Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’nde tedavilerinin sürdüğü kaydedildi.

Patlamada 2 polis yaralandı iddiası

Öte yandan yasağın sürdüğü Mescit  Mahallesi’ne bağlı Eski Bitlis Caddesi üzerinde ise patlama meydana geldi. Patlamada 2 polis memurun yaralandığı öne sürüldü.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER