Sıtkı Usta'dan Diyabet Hastalarına Özel Tatlı

Diyarbakır’da 3 kuşaktan bu yana hizmet veren ve Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta diye tanınan Sıtkı Altunbay, şeker hastası müşterilerine özel tatlı hazırladı.

Sıtkı Usta'dan Diyabet Hastalarına Özel Tatlı
 Diyarbakır'da 3 kuşaktan bu yana hizmet veren ve Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta diye tanınan Sıtkı Altunbay, şeker hastası müşterilerine özel tatlı hazırladı.

Bayram nedeniyle siparişlerin arttığını ve müşterileri arasında şeker hastalarının da bulunduğunu anlatan Sıtkı Altunbay, "Diyabet hastaları bayramda tatlı yiyebilirler. Diyabet hastaları için özel tatlı hazırlıyoruz. Hurmayı buhar sistemi ile ısıtılıp şerbetini süzerek elde edilen yüzde yüz doğal hurma suyundan elde edilen şekerle, diyabet ve halk dilinde şeker hastalarına tatlı yapmaya başladık. Diyabet hastaları belli bir ölçüde yediklerinde hiçbir sakınca yoktur, hiçbir katkı maddesi yoktur. Kadayıf künefe, baklava ve dondurma ürünlerimizde kullandığımız tüm malzemelerimiz kalitelidir. Bize verilen, devredilen bayrağı en iyi ve en kaliteli şekilde zirvede tutuyoruz. İddialıyız, kalite hiçbir zaman tesadüf değildir. Kaliteye hep bilinçli çabalar sonucu ulaşılır" dedi.

Yabancı ülkelerden de sipariş geldiğini anlatan Altunbay, "Sayın Cumhurbaşkanımıza da buradan özel tatlı gönderiyoruz. Yabancı ülkelere ve Türkiye'nin çeşitli illerine de gönderiyoruz. Siyasilerimizden, özellikle TBMM'den çok sipariş alıyoruz ve muhafaza ederek gönderiyoruz. Özel muhafazalarımız var. Kaliteli ürünleri müşterilerimize sunmak başlıca prensiplerimizin başından gelmektedir" diye konuştu.

Tüm tatlı çeşitlerinin pancar şekerinden yapıldığını da belirten Altunbay, "İsteyen istediği yere götürüp tahlil yapabilir. Bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir. Bizim ürünlerimizde glikoz şurup ve yabancı her hangi katkı maddesi kullanılmamaktadır. Tüm ürünlerimiz doğaldır. Onun için kaliteli müşterilerimiz bizleri tercih ediyor. 30 çeşit tatlı işyerimizde bulunmaktadır. Diyarbakır'da 6 şubemiz var şube isteyenler çok oldu. Biz de güven duymadığımız kimse şube vermedik. Derdimiz para değil, biz hizmet için müşteri memnuniyet için varız" ifadelerinde bulundu.
Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2016, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER