Solin Çocuk Oyun Evi'ndeki Çocuklara Sağlık Eğitimi

Bağlar Belediyesi'ne bağlı Solin Çocuk Oyun Evi'nde kalan çocuklara, Belediye'nin Sağlık Merkezi tarafından sağlık semineri verildi.

Solin Çocuk Oyun Evi'ndeki Çocuklara Sağlık Eğitimi

 Bağlar Belediyesi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Solin Çocuk Oyun Evi'nde kalan çocuklara, Belediye'nin Sağlık Merkezi tarafından sağlık semineri verildi. Solin Çocuk Oyun Evi Toplantı Salonu'nda verilen seminere yaşları 4 ile 12 yaş arası yaklaşık yüz çocuk katıldı. Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref  ile Eş Başkan Yardımcısı Nevriye Çur'un katıldığı seminer'de çocuklara sağlık bilgisi konularında uyarılarda bulunan hemşireler aynı zamanda sinevizyon gösterimi ile çocuklara ne şekilde korunabileceklerini gösterdi.



'Bağlar'da Çocuklara Yönelik Sağlık Seminerleri Devam Edecek'

Sağlık merkezi olarak çeşitli seminerler düzenlediklerini ifade eden Bağlar Belediyesi Sağlık Merkezi Hemşiresi Evin Serin, çocuklara hijyen konusunda nelere dikkat edilmesi ve diş sağlığı ile ilgili neleri yapmaları gerektiğini anlattıklarını belirterek, "Neler yapmaları gerektiğini hastalıklardan ne şekilde korunabileceklerini ve diş sağlığının önemine değindik. Diş eğitimi Diş Hekimleri Odası'ndaki arkadaşlarla yardımlaşarak yaptık. Çocuklara yönelik sağlık eğitimlerimiz devam edecektir" dedi.

Seminerden sonra Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref  ve Eş Başkan Yardımcısı Nevriye Çur, çocuklara diş macunu ile diş fırçası dağıttı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER