Suudi Arabistanlı Heyetten Vali Kıraç'a Ziyaret

Diyarbakır’da çeşitli incelemelerde bulunan Suudi Arabistanlı iş adamları heyeti Vali Mustafa Cahit Kıraç’ı ziyaret etti.

Suudi Arabistanlı Heyetten Vali Kıraç'a Ziyaret
 Diyarbakır'da çeşitli incelemelerde bulunan Suudi Arabistanlı iş adamları heyeti Vali Mustafa Cahit Kıraç'ı ziyaret etti.

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Suudi Arabistan heyetinde yer alan Suudi iş adamlarını makamında kabul etti. Diyarbakır'da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Suudi iş adamları, gıda sanayi üzerine karşılıklı ticari anlaşmalar yapacaklarını ve buğdayın ana vatanı Diyarbakır'da da bu yüzden yeni fabrikalar kurmayı düşündüklerini Vali Kıraç'a aktardı.

Heyetin ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Vali Kıraç ise, iş adamlarını Diyarbakır'da ağırlamayı önemsediklerini söyledi. Bölgenin sanayi altyapısını geliştirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini aktaran Vali Kıraç, yatırımcılar için uygun sanayi alanları oluşturulmadan, büyük yatırımcıları bölgeye çekmenin mümkün olmadığını söyledi. Vali Kıraç, "Yatırım manasında katkısı olacak yerel ve uluslararası bütün müteşebbisleri Diyarbakır'a bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2014, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER