VALİ AKSOY, SUR İLÇE ESNAFINI DİNLEDİ

Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy, Sur İlçesinde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi

VALİ AKSOY, SUR İLÇE ESNAFINI DİNLEDİ
 İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü ve Sur Kaymakamı Memduh Tura ile birlikte Balıkçılarbaşı mevkiinden başlayarak Melik Ahmet Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti.

            İşyerlerini ziyaret ederek esnafın sorunlarını ilk ağızdan dinleyen Vali Aksoy, sokakta da vatandaşları dinledi. Ziyareti sırasında bir çayevine de uğrayan Vali Aksoy’a burada Diyarbakır’a özgü ekmek-peynir ikram edildi.

            Esnaf ziyareti sırasında bir açıklama yapan Vali Aksoy, “Bugün Sur ilçemizde esnafımızı, vatandaşımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımızı ziyaret ederek varsa sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek adına buradayız. İl Emniyet Müdürümüz, Sur İlçe Kaymakamımız ve diğer ilgili arkadaşlarımızla beraber yerinde vatandaşımızla birlikte olmak adına buradayız. Amacımız vatandaşın huzur ve güvenliğini en üst noktada olmasını sağlamaktır. Gezimiz neticesinde esnaflarımızın ve sokakta karşılaştığımız vatandaşlarımızın bizlerden aydınlatma ile ilgili bazı talepleri oldu. Biz zaten bu konuda bir ön çalışma başlatmıştık ve bunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Özellikle gecelerin de alışverişin daha iyi yapılması adına aydınlatmanın sağlanması hususunu öncelikli gündemimize alacağız. Güvenlikle ilgili alınan tedbirlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Temennimiz Bölgenin huzur ve güven ortamı içerisinde bu çalışmalarını en iyi şekilde yerine getirebilmesidir” ifadelerine yer verdi.

            Ziyaret sırasında sokaktaki vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Aksoy, hepsi ile tek tek görüşüp ilgilendi. Vali Aksoy’a dertlerini anlatan vatandaşların sorunları ayrıca çözüme kavuşturulmak üzere not alındı.

            Melik Ahmet Camisi’ne kadar esnafı gezen Vali Aksoy ve beraberindekiler ziyareti burada noktaladılar. 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER