Vali Hüseyin Aksoy Diyarbakır'a Törenle Uğurlandı

Son Valiler Kararnamesi ile görev yaptığı Samsun ilinden Diyarbakır Valiliği'ne atanan Vali Hüseyin Aksoy, yeni görev yeri olan Diyarbakır Valiliği'ne il protokolü, siyasiler ve vatandaşlarında katıldığı törenle uğurlandı.

Vali Hüseyin Aksoy Diyarbakır'a Törenle Uğurlandı
 Son Valiler Kararnamesi ile görev yaptığı Samsun ilinden Diyarbakır Valiliği'ne atanan Vali Hüseyin Aksoy, yeni görev yeri olan Diyarbakır Valiliği'ne il protokolü, siyasiler ve vatandaşlarında katıldığı törenle uğurlandı.

Vali Hüseyin Aksoy, Valilik önünde düzenlenen ve duygusal anların yaşandığı törende kendisini Diyarbakır’a uğurlamaya gelen herkese teşekkür ederek tek tek vedalaştı.Vali Aksoy törende yaptığı son açıklamasında, ''Samsun Valiliği görevinden bugün itibari ile ayrılıyorum. Yarın Sabah Diyarbakır Valiliği görevine başlamış olacağım. Samsun’da görev yaptığım süre içerisinde tüm kurumlarımızla iş birliği içerisinde güzel çalışmalar sergilediğimize inanıyorum. Ayrıca bu çalışmalar sırasında bize destek veren Sayın Bakanlarımıza, Sayın Milletvekillerimize, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, belediye başkanlarımıza, siyasi partilerin çok değerli yetkililerine, üniversitemize, oda ve borsalarımıza, sivil toplum örgütlerimize, kamu kurumlarımızın çok değerli çalışanlarına, Samsun basınımıza ve emeği geçen katkı veren herkes ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Ben tekrar Samsunluları en içten sevgi ve saygı ile buradan selamlıyorum. Samsunspor'a bu sezon başarılar diliyorum. Gelecek sezon Samsunspor’u Süper Lig'de görmeyi arzu ediyorum. Allaha ısmarladık diyor, arz-ı veda ediyorum. Samsun’da benim bir memleketim ve öyle kalacaktır." dedi.

Çok yoğun katılımın olduğu törene ayrıca Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı MustafaKoçak, Vali Yardımcıları Osman Nuri ÇobanoğluHaluk Şimşek, Mehmet Ali Karatekeli, Dr. Hakan Kubalı, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Hacı Demirezen, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, kamu kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2014, 20:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER