Vali Kıraç: Kardeş ve Dost Kazandım

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal'a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Kıraç: Kardeş ve Dost Kazandım
 Diyarbakır'da yaklaşık 1,5 yıl görev yapan ve son Valiler Kararnamesi ile merkeze atananDiyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal'ı ziyaret etti.

Ticaret Borsası ziyaretinde Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal Vali Kıraç'I DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay, Başkan vekili Şehmuz Ayhan ile DTB Meclis Başkan Yardımcısı Ferman Karaalp ile Genel sekreter Kamuran Karadağ ile karşıladı.

Ziyarette konuşan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit KıraçDiyarbakır'da görev yapmış oldukları süre içerisinde vatandaş odaklı hizmet verdiğini belirterek, "Kamu kurum ve kuruluşları ile tam bir işbirliği ve uyum içinde vatandaş odaklı en iyi hizmeti sunmak için çalıştım. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yüceltmeye ve geliştirmeye büyük bir itina gösterdim. Bu vesile ile kentimizde birçok dost ve kardeş kazandım" dedi.


Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, Diyarbakır'da yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Vali Kıraç'a teşekkür ederek, "Diyalog ve sorunları çözmeden yana olmanız bizleri ve tüm sanayici arkadaşlarımızı kentimiz adına mutlu etmişti. Bundan sonraki görevinizde aynı yaklaşımla çalışmalarınızı sürdüreceğinize eminiz" diye konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal ValiMustafa Cahit Kıraç'a, 'Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır' diyerek el yapımı kahve seti hediye etti. 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER