Vali Kıraç'tan Belediyeye Veda Ziyareti

Diyarbakır’da yaklaşık 1.5 yıl görev yapan ve son Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak’ı makamında ziyaret ederek veda etti.

Vali Kıraç'tan Belediyeye Veda Ziyareti
 Diyarbakır'da yaklaşık 1.5 yıl görev yapan ve son Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'ı makamında ziyaret ederek veda etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Eşbaşkan Gültan Kışanak, ValiMustafa Cahit Kıraç'ı Belediye Meclis üyesi Zahit Çiftkuran, Genel Sekreter Fahrettin Çağdaş, Genel Sekreter Yardımcıları Abdullah Sevinç ve Zülfü Atlı ile birlikte karşıladı. Ziyarette konuşan Kışanak, kente katkılarından dolayı teşekkür ederek, "Seçimden bu yana bu kentte kamu görevi yürütmeye çalıştık. Sizlerin de her zaman diyalogdan yana, sorun çözme gayreti içerisinde olmanız bizleri kentimiz adına sevindirmişti. Bundan sonraki görevde ve yeni görev alanında aynı yaklaşımla çalışmaları sürdüreceğinden eminim kolaylıklar diliyoruz. Diyarbakır halkı adına da emeğiniz, çabalarınız nedeniyle bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan Diyarbakır Valisi Kıraç da, tayin dolayısıyla kentten ayrılacağını belirterek, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ve mesai arkadaşlarına veda etmek için burada olduğunu söyledi. Kıraç, "Diyarbakır'da 1.5 yıla yakın görev yaptım. İlin her kesimiyle özellikle halkla direk temaslar yapmak suretiyle en iyi hizmeti, koordinasyon içerisinde götürme gayreti içerisindeydik. Tabii ki Diyarbakır büyük bir şehir, ihtiyaçları çok olan bir şehir, insanların her ihtiyacını karşılamada devletin imkanlarının sonuna kadar kullanma gayreti içerisindeydik, ama ulaşamadıklarımız, yapamadıklarımız da vardır. Özellikle sayın başkanın şahsında Diyarbakır'da kırdığımız, üzdüğümüz insanlar varsa onlara buradan haklarını helal etmelerini temenni ediyorum. Başkanımıza da ekibine de başarılar diliyorum. Veda ediyoruz, inşallah başka vesilelerle Diyarbakır'a gelip gideriz. Burada da çok dostumuz, kardeşimiz oldu" şeklinde konuştu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan KışanakVali Kıraç'ı aracına kadar uğurlarken, Kıraç gazetecilerle tokalaşarak vedalaştı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER