Vali Kıraç'tan DEDAŞ'a Geçmiş Olsun Ziyareti

DEDAŞ'a 'Geçmiş olsun' ziyaretinde bulunan Diyarbakır Valisi Kıraç, ''Yaşananları hoş görmüyoruz'' dedi.

Vali Kıraç'tan DEDAŞ'a Geçmiş Olsun Ziyareti
 Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç, bir gurup çiftçi tarafından önceki gün gerçekleştirilen saldırı üzerine, DEDAŞ Genel Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Vali Mustafa Kıraç, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürücü İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş ile birlikte bu gün DEDAŞ Genel Müdürlüğü'ne geldi. Vali Kıraç ve beraberindekileri DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, DEDAŞ İl Müdürü Sıtkı Çolak, DEPSAŞ İl Müdürü Abbas Aydın ve diğer yetkililer kapıda karşıladı.


DEDAŞ Genel Müdürü Yılmaz'dan yaşanan son saldırılar hakkında bilgi alan Vali Mustafa Kıraç'a, son gelişmelerle ilgili genel anlamda bilgi de verildi. Görüşme sonrası açıklamada bulunan Vali Kıraç, son yaşanan olayların bölgeye ve Diyarbakır'a yakışmadığını belirterek, şöyle dedi:

''Hoş görmüyoruz. İnsanlar sorunlarını her platformda ifade etme özgürlüğüne sahipler. Bölgenin sivil toplum örgütleri var, milletvekillerimiz var, kendilerinin oluşturdukları dernekler var. Sorunları, onlar en üst düzeyde bildirebilirler. Bu problemler, bir bölgenin tümünün elektriklerini keserek çözülmez. Münferit aboneler üzerinde girişimlerini artıracaklar. İnsanların da kullandıkları elektriğin bedelini ödemelerinin, kendileri için bir vecibe olduğunu bilmeleri lazım. Ama bu yerine gelmiyor diye şehrin, Çınar'ın, Bismil'in, Diyarbakır merkezin toptan elektriğinin kesilmesi hiç bir zaman kabul edilemez. İnsanlar problemlerini, konuşarak izah ederek anlatabilirler.'
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER