VERGİ KUPASI START ALDI

26.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası dün Yiğiter halı sahada oynanan maçlarla start aldı.

VERGİ KUPASI START ALDI
 Toplam 10 takımın katıldığı turnuva yaklaşık 10 gün sürecek. Eleme usulü ile oynanacak maçlar sonucunda kazanan taraf kupanın sahibi olacak.

Diyarbakır vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal’ında izlediği açılış maçında Gökalp Vergi Dairesi rakibi Süleyman Nazif Vergi Dairesini farklı bir skorla 6-1 yenerken, turnuvanın ikinci maçında da Valilik karması rakibi Cahit Sıtkı Tarancı Vergi Dairesini aynı skorla 6-1 yendi.

Bugün saat 17.00 da Defterdarlık-Basın ve 18.00 da Vergi Dairesi Başkanlığı - DTSO takımları arasında oynanacak maçlarla turnuvaya devam edilecek.

Vergi Dairesi Başkanlık takımında da forma giyecek olan Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal turnuvanın açılış töreninde yaptığı konuşmada; ”Her yıl geleneksel olarak kutladığımız vergi haftasının 26.sını bu sene 23 Şubat 1 Mart tarihleri arasında kutladık. Bu etkinlikler içerisinde gençlere, spora ve güzel sanatlara yönelik çeşitli etkinliklerimiz oldu. Bunu önemsiyoruz.  Bu anlamda böyle bir Halı Saha Futbol Turnuvası düzenledik. Bu turnuvaya katılan takımlara ve bu turnuvayı organize eden ilgililere teşekkür ediyorum. Turnuvada centilmenliğin ön planda olması dileğiyle tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” Dedi

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER