Yenişehir 84 Çocuğu Kampa Gönderdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Hazar Gölü Yaz Kampına Yenişehir Belediyesi destek verdi.

Yenişehir 84 Çocuğu Kampa Gönderdi
 Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesinin 84 çocuk kontenjanıyla Hazar Gölü 'nde 5 gün konaklama imkânı sağlarken aynı zamanda tatil yapamayan çocuklar için fırsat olanağı sağlıyor. Günde dört öğün yemeğin verildiği kampta çocukların tatil yapmalarının yanı sıra kişisel gelişimlerine katkı sunması, çevresi ile daha uyumlu olması ve mutlu bir çocukluk geçirmesi amaçlanıyor.
Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülistan Nazlıer Koyuncu kampa gidecek çocuklar için yaptığı konuşmada şunları dile getirdi. "Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın her yıl düzenlediği Hazar Gölü Yaz Kampı'na belediyemizden de her yıl düzenli olarak bu kampa katılımımız olmuştur. Her yıl farklı mahallelerden çocuklarımızla kampa katılım sağlıyoruz. Bu yılda Ferit Köşk, Şemsiler ve Dicle Mahallesinden 84 çocukla katılıyoruz. Buradaki amacımız; çocuklara sosyal aktivitelerini geliştirmektir. Maddi imkânsızlıklar sebebiyle tatil yapamayan çocuklarımızın, tatil ortamında buluşturmak, havaların bunaltıcı sıcaklarından bir nebzede olsa uzaklaştırmaktır." dedi.


 
Kampa katılacak çocuklar sabahın erken saatlerinden itibaren toplanmaya başladır. Çocukların sevinç ve heyecanları gözlerden kaçmadı. İki çocuğunu 5 günlük kamp için getiren Vesile Temiz Yenişehir Belediyesine teşekkür ederek ," Benim 4 çocuğum var geçen yıl ikisini göndermiştim. Bu yılda diğer iki çocuğumu gönderiyorum. Çocukların böyle bir aktivitede buluşmaları çok güzel. Tatil imkanı bulamayan çocuklar için düşünülmüş çok güzel bir proje emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kampa katılacak çocukların isimlerinin okunmasından sonra, 84 çocuk ve eğitmenlerle birlikte Hazar Gölü Yaz Kampına doğru hareket edildi. 
Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2014, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER