Yetim Dayanışma Günleri

Yetim Dayanışma Günleri- İHH İnsani Yardım Vakfı, Diyarbakır'da yetimler için etkinlik düzenledi İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Diyarbakır'da yetimler için etkinlik düzenledi.

Yetim Dayanışma Günleri
 Yetim Dayanışma Günleri- İHH İnsani Yardım VakfıDiyarbakır'da yetimler için etkinlik düzenledi İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH)İnsani Yardım VakfıDiyarbakır'da yetimler için etkinlik düzenledi.Diyarbakır'daki bir özel okulda Yetim Dayanışma Günleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte yetimlerin keyiflisaatler geçirmeleri sağlandı.

İHH 
DiyarbakırŞubesi Başkanı Yılmaz Cebe, yaptığı açıklamada, çocukların manevi olarak kendilerini daha iyi hissetmeleri için etkinliği düzenlediklerini söyledi.Yetim Dayanışma Günleri kapsamında 1 Mart-31 Mayıs tarihlerinde sosyal etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Cebe, "Diyarbakır'da 3 yıldır bu etkinliği yapıyoruz. 400'e yakın yetimi ve yakınlarını misafir etmekteyiz. Çeşitli eğlenceli oyunlarla yetimlerimizin gönüllerini hoş tutacağız" dedi.Etkinliği Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran ile çok sayıda davetli de katıldı. .
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER