Zarokistanlar Yılsonunu Etkinliklerle Kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin 4-6 yaş grubu 303 çocuğa ücretsiz hizmet verdiği 10 çocuk oyun odası ilk mezunlarını verdi.

Zarokistanlar Yılsonunu Etkinliklerle Kutladı

 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk Şube Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 10 çocuk oyun odasından faydalanan 303 çocuk için yılsonu etkinlikleri düzenledi. Çocuk Şube Müdürlüğü'nün, 4-6 yaş grubu çocuklar için Sümerpark'ta 3, Ben u Sen'de 4, Yeniköy'de 1, Hasırlı'da 1 ve Sosyal Konutlar'da 1 olmak üzere toplam 10 çocuk oyun odasından ücretsiz olarak faydalanan 303 çocuk için düzenlediği yılsonu etkinlikleri yapılmaya devam ediyor.

Zarokistan adı verilen 10 çocuk oyun odasında ayrı ayrı düzenlenen yılsonu etkinliklerine aileler büyük ilgi gösteriyor. Çocuklarının gördüğü ilgiden ve eğitimden oldukça memnun olduklarını belirten aileler, yılsonu etkinliklerinden mutlulukla ayrılıyor.

Büyük Beğeni Topluyor

Çocukların yıl boyunca oyun odalarında yaptıkları çeşitli çalışmaların sergilendiği etkinliklerde, gösterilerde büyük ilgi topluyor. Yöresel kıyafetler giyerek oyunlar oynayan, halaylar çeken ve şarkılar söyleyen çocuklara, eğitmenleri tarafından gelişim raporları da veriliyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 19:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER