Ziya Gökalp Lisesi Ninova Park'ta Geçmişe Döndü

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park’ta, Diyarbakır’ın en eski okulu ve çok sayıda ünlü kişinin mezun olduğu Ziya Gökalp Lise mezunlarının fotoğraf sergisi açıldı.

Ziya Gökalp Lisesi Ninova Park'ta Geçmişe Döndü
 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park'ta,Diyarbakır'ın en eski okulu ve çok sayıda ünlü kişinin mezun olduğu Ziya Gökalp Lise mezunlarının fotoğraf sergisi açıldı.

Diyarbakır'ın en köklü okulu olan Ziya Gökalp Lisesi mezunlarının fotoğraf sergisi 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden Ninova Park'ta açıldı. Sergi'de, aralarında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesieski Başkanı Osman BaydemirAK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat gibi çok sayıda ünlünün fotoğrafları yer aldı.

'Ziya Gökalp Lisesi Ninova Park'ta Geçmişe Dönüyor' sergisinde eski Bakan Aksu'nun karnesi ile fotoğrafı da yer aldı. Bakan Aksu'nun yanında ise Bakan Eker, Baydemir ve Eronat'ın fotoğrafları yan yana sıralandı.

Sergi açılışı, Hikmet Hamzaoğulları, Kadri Göral, Şeyhmus Diken, Halil Değer Tekin, Ayten Ekmekçi, Erhan Akalınlar ve katılımcılar tarafından gerçekleştirildi.

Etkinlikte Diyarbakır türküleri seslendirilirken, sergiye katılan konuklara Diyarbakır'ı anlatan kitap ve gül hediye edildi. - DİYARBAKIR

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER