45 gündür kayıp!

7 ay önce askerden dönen ve 45 gün önce bir petrol istasyonuna iş başvurusu için evden çıkan 21 yaşındaki Hüsamettin Demir'den haber alınamıyor.

45 gündür kayıp!
 Bağcılar mahallesinde bir sitede bekçilik yapan Baba Memduh Demir’in ile Amca Barin Demir (21) yaşındaki Hüsametin Demir’in hayatından endişe ettiklerini belirterek 45 gündür polisin bile bulamadığı Hüsamettin’in bir an evvel bulunması için yetkililerden yardım istediler.

HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUZ

Amca Barin Demir tüm hastane ve karakollara yeğeninin bulmak için başvuru yaptıklarını belirterek ‘’Yeğenim Hüsamettin Demir 7 ay önce askerden geldi.İş bulamadığı için çalışmıyordu.Babası hasta olduğu için 15 gün boyunca babasının yerine bağcılar mahallede bir site bekçilik yapıtı. Sabah saat 07 00 de işten eve gelip, Annesine ben gazilerde bir petrol istasyondan iş başvurusu yapacağım diyerek evden ayrılmış, cep telefonun şarjı olmadığı için telefonunun evde şarj’a bırakmış 1 aydan fazla yeğenimizden haber alamıyoruz. Yeğenim Hüsamettin hiçbir zaman böyle bir şey yapmazdı.Görenlerin duyanlarının Allah Rızası için ( 0535 972 43 96 veya 0537 388 50 10 numaralardan bizleri aramalarını ısıtıyoruz. Yeğenim aklı dengesi yerinde evi ile hiçbir sıkıntısı olmayan bir insan hayatından endişe etmeye başladık.Yetkililerden ve duyarlı diyarbakır’lı vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz’’şeklinde konuştu.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER