8 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ ARAZİ KAVGASINDA, ŞÜPHELİ 4 KİŞİ YARALI, 2 KİŞİ İSE ARANIYOR

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde arazi kavgasında aynı aileden 8 kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili şüpheli 4 kişinin yaralı olduğu ve tedavilerin devam ettiği, ikisinin ise henüz yakalanamadığı öğrenildi

 8 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ ARAZİ KAVGASINDA, ŞÜPHELİ 4 KİŞİ YARALI, 2 KİŞİ İSE ARANIYOR

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde arazi kavgasında aynı aileden 8 kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili şüpheli 4 kişinin yaralı olduğu ve tedavilerin devam ettiği, ikisinin ise henüz yakalanamadığı öğrenildi.

Diyarbakır'ın 
Bismil ilçesinde dün akşam saatlerinde Başköy ve Kartepe köylüleri arazında arazi alım satımından kaynaklanan anlaşmazlık yüzünden çıkan silahlı kavgada aynı aileden 8 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüphelinin hastanede tedavi altında oldukları öğrenildi. Polis, hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Jandarmanın olay yerinde el koyduğu çok sayıda piyade tüfeği ile 2 Kaleşnikov marka silahın balistik incelemesi devam ediyor.

Bu arada dün akşam Diyarbakır'a getirilen 8 kişinin cenazesinin Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemi devam ediyor. Otopsi işlemi biten 3 cenaze, ailelerine teslim edildi. Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'na getirilen cenazelerin bugünSilvan ilçesine götürülüp toprağa verilmesi bekleniyor.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER