Ak Parti 6. Bölge Toplantısı Düzenlendi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 6. Bölge Toplantısı gerçekleştirildi.Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı...

Ak Parti 6. Bölge Toplantısı Düzenlendi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 6. Bölge Toplantısı gerçekleştirildi.

Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Mardin, Şanlıurfa ve Diyarbakır’ın seçim işleri başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri ve çom sayıda davetli katıldı. İki oturum halinde gerçekleşen ve seçim ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, bu coğrafyada siyaset yapmanın zor olduğunu fakat inanırlarsa bunu başaracaklarını dile getirdi. 2014 seçimlerinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini almayı hedeflediklerini belirten Altaç, “Biz Ak Parti olarak toplantılar yaptık, kararlar aldık, Artık milletvekillerimiz ile beraber ilçe bazlı çalışmalara başladık. Diyarbakır’ın oyunu bize vereceğini biliyoruz. Hedefimiz Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin de Ak Partili olması” dedi.

Aytaç, seçimlerden sonra başa gelecek kişilerin ilkeli, vizyon sahibi insanlar olmasının yanında AK Parti'li olmasını istediklerini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2013, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER